Beylikdüzü kina Mekanları, Beylikdüzü kina Mekan, beylikdüzü kina yeri, beylikdüzü nisan evi
services

Beylikdüzü Kına Mekanları

Beylikdüzü kına mekanları
Beylikdüzü Cumhuriyet Metrobüs durağına 100 metre mesafede yer alan Görkem davet kına organizasyonlarında siz değerli Beylikdüzü hemşehrilerimize hizmet sunmaya devam ediyor

Beylikdüzü Kına Mekanları
Beylikdüzü Kına mekanı, genellikle düğünlerde kullanılan bir mekandır. Kına gecesi, düğün öncesinde gelin ve yakınlarının bir araya geldiği ve gelinin bekârlığına veda ettiği geleneksel bir etkinliktir. Kına mekanı, bu özel gece için tasarlanmış bir alandır.

Kına mekanında kına ile ilgili çeşitli etkinlikler düzenlenir. Bu etkinlikler arasında gelinin ellerine kına yakılarak süslenmesi, kına gecesi adına özel olarak düzenlenmiş dans ve müzik gösterileri, kına yakma ritüelleri yer alır. Ayrıca, kına gecesi için özel olarak hazırlanan kına paketleri, kına mumları ve kına taşı gibi ürünler de mekanda bulunabilir.

Kına gecesi, düğün öncesinde gerçekleşen ve gelin ile ailesi arasındaki bağı güçlendiren bir gelenektir. Bu gece, gelinin bekârlığına veda ettiği ve evlilik yolculuğuna adım attığı anlamına gelir.

Beylikdüzü Görkem Davet
Görkem Davet İstanbul'un Beylikdüzü semtinde Cumhuriyet Metrobuüs Durağına 100 Metre Mesafede bulunan ulaşımı kolay, oto park sıkıntısı olmayan, cumhuriyet parkı içerisinde geniş ve ferah bir ortamda bulunan tanınmış bir etkinlik mekanıdır. Zarif ve ferah salonlarıyla tanınan mekan, düğün, nişan, kurumsal partiler ve konferans gibi çeşitli etkinlikler için ideal bir mekan.

Mekan, her etkinliğin başarılı ve unutulmaz olmasını sağlamak için yiyecek-içecek, dekorasyon, ses sistemleri ve aydınlatma düzenlemeleri gibi çeşitli hizmetler sunmaktadır. Beylikdüzü Görkem Davet ekibi, mükemmel müşteri hizmeti sunmaya ve tüm müşteri ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamaya kendini adamıştır.

Beylikdüzü Görkem Davet'te bir etkinliğe ev sahipliği yapmak istiyorsanız daha fazla bilgi, fiyat ve müsaitlik bilgisi için ekibiyle iletişime geçebilirsiniz..

Kına Mekanları
Beylikdüzü Kına Mekanları Bir çoğu düğün salonu olup kına hizmetini ekstre olarak düğün ekip ve ekipmanları ile sunarken Görkem Davet sizlere
Yeni trent Kına tahtı ve aksesuarlarıGece boyu gelin hanıma yönlendirmede eşlik edecek personel
Profesyonel Bayan Dj ve Müzik arşivi
Bastan sona kadar Video çekimi ve 10 adet aile pozu
Gelin hanıma kaftan ve iç elbisesi kına duvağı eldiven el gülü
Damat bey 'e sırt örtüsü
1 Adet süslü tef, 1 Adet davul, 1 Adet gelin yelpazesi
15 adet arkadaş kaftanı, 15 adet arkadaş tâcı
15 adet LED el mumu, 15 arkadas tef i
Yakilacak yaş kına
Rengarenk gelin kemeri
After de kar spreyi
Konfeti, volkan, testi kırma Show
İsme ozel hoşgeldin panosu
Kına tepsisi kına sepeti hediyelik kına dağıtımı
İkramlar 5 çeşit tatlı tuzlu kuru pasta meşrubat su
isteğe bağlı Ordövr tabağı (Börek, Sarma, Amerikan salatası, Patates salatası, Kısır, Domates, Salatalık)
gibi olanaklarıyla sizlere harika bir gece yaşatmak için var olmaya devam etmektedir.
Beylikdüzü Kına mekanı
Beylikdüzü Kına evi
Beylikdüzü Kına salonu ararken binlerce gelinin unutulmaz gecesini profesyonelce yapan görkem davet e uğramadan karar vermeyin.
Görkem davet Organizasyonu olarak  toplumun mihenk taşı olan ailenin temel ögesi evlilik yolundaki siz değerli çift adaylarımıza ömür boyu mutluluklar dileriz

Telefon
WhatsApp